Beter slapen

Iedereen slaapt wel eens slecht. Wanneer u langere tijd slecht slaapt, kan dat vervelende gevolgen hebben. Vermoeidheid, minder goed concentreren, moeite met de dagelijkse taken, stemmingsveranderingen.. Het is begrijpelijk dat u zich daar zorgen over maakt. Met als gevolg dat u nóg slechter slaapt.

Met Beter Slapen doorbreken we die vicieuze cirkel en pakken we alle factoren aan die uw slaap verstoren. U krijgt inzicht in uw persoonlijke slaapprobleem, uitleg en adviezen, praktische tips en oefeningen die specifiek op uw ervaringen zijn afgestemd. En u leert wat u overdag kunt doen om ’s nachts beter te slapen. U kunt zelf veel doen om beter te slapen. Ook in perioden van stress en zorgen.

Heeft u moeite met in slaap komen, met doorslapen of te vroeg wakker worden? Misschien wilt u stoppen met slaapmedicatie, maar durft u niet uit angst dat u dan weer wakker ligt? Of merkt u dat u niet uitgerust wakker wordt en overdag moe bent? Wat uw slaapprobleem ook is, blijf er niet langer mee doorlopen. Een goede nachtrust is belangrijk. En goed slapen kunt u leren!